Slip dit fulde potentiale fri med Rehband Blue Line.
Rehband Blue Line er en holistisk serie bestående af seks produkter. Konceptet er udviklet med henblik på at yde støtte ved tunge løft og er fremstillet af stærk kompression og robust neopren, der er konstrueret til at sikre holdbarhed og modstå høje kraftpåvirkninger og friktion.

Produkterne giver exceptionel sikkerhed og støtte for kontrolleret præstation og acceleration. De tilfører høj kompression og støtte uden at gå på kompromis med fleksibilitet eller mobilitet.

Styrken bag Blue Line ligger i en forlængelse og videreudvikling af det velkendte Rehband-sortiment, der i vid udstrækning i årtier har været brugt og elsket af topatleter over hele verden. Rehband Blue Line er det optimale valg, hvis du ønsker kraftig støtte til sikkert at maksimere dine præstationer under træning med tunge løft.

Tag din præstation op på næste niveau med Rehband Blue Line.
7080

Blue Line Wrist support

  • Overlegen stabilitet og sikkerhed for led
  • Robust, aftagelig strop til justerbar stramning om håndled
  • Åben håndflade for uhindret greb
  • Hurtigt opvarmning og temperaturbevarelse
  • Øget muskelkontrol for reduceret energitab
  • High performance materiale for elastisk styrke
  • Avanceret syningsteknologi for forbedret holdbarhed
Blue Line Håndledsbeskyttelse 5 mm – kraftig
støtte.
Denne effektive håndledsbeskyttelse yder effektiv stabilisering og støtte, så du sikkert kan maksimere dine tunge løft. Beskyttelse er videnskabelig bevist som nyttig i forbindelse med indikationer på belastning, skader fra slitage og overbelastning af blødt væv.

Håndledsbeskyttelsen er udviklet for at støtte ved tunge løft og byder på nøglefunktioner som aftagelig strop, holdbart materiale og smart mønsterkonstruktion og er designet til at hjælpe dig med at præstere maksimalt.

Rehband Blue Line Håndledsbeskyttelse er klassificeret som medicinsk udstyr. Det kombinerer hovedfordele kraftig stabilitet, kraftig kompression og varme. Stabilitet giver en mental og fysisk oplevelse af sikkerhed. Kompression hjælper med at forhindre skader og gør det nemmere for musklerne at huske, hvordan de skal bevæge sig korrekt. Varme beskytter dine led og dit bløde væv mod skader.

På lager

Vær den første til at bedømme dette produkt

299,50 kr (pr. enhed)

* Skal udfyldes

Material & Care

Neoprene 5 mm

Manual & Size Guide

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Blue Line Wrist support

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality