• Præmie kvalitet siden 1955
  • 3-5 dage levering

Kundeservice

MATERIALEVEJLEDNING

Alle Rehband-produkter er designet, udviklet og kvalitetssikret af vores egen interne forsknings- og udviklingsafdeling. De konstruktioner og materialer, vi bruger, er grundigt afprøvet i marken og evalueret klinisk for at garantere førsteklasses kvalitet og holdbarhed.

ABS-PLAST

En almindelig termoplast med god modstandsdygtighed og robusthed.
Indhold: Acrylonitril, butadien, styren

AEROPRENE®

BREATH-O-PRENE®

Et åndbart materiale med fantastisk fleksibilitet. Tillader luft og fugt at passere igennem på en kontrolleret måde og giver en høj grad af komfort uden hudirritationer.

COOLMAX®

Coolmax® er et højtydende stof med specielt konstruerede polyesterfibre, der forbedrer "åndbarheden" og fugttransporten. Disse funktioner er indbygget i fibrene og kræver derfor ikke nogen kemisk behandling.
Indhold: Polyester

DURATEC®

Et stærkt materiale med fremragende slidbestandighed (tåler gnidninger), stor holdbarhed og lysægthed. Materialet er smudsafvisende og nemt at vedligeholde.
Indhold: Polyester, Tactel®, Lycra®

EP-GUMMI

Ethylenpropylengummi (EPM) har gode mekaniske og elastiske egenskaber og høj modstand over for ozon, varme, frost, organiske opløsningsmidler, baser og syrer.
Indhold: Ethylen, propylen

EVA

Lukket celleskum fremstillet af ethylenvinylacetat og blandede polymerer. EVA-skum giver fremragende stødabsorbering, som vi udnytter i vores polstrede beskyttelsesudstyr.
Indhold: Ethylenvinylacetat

KEVLAR®

En let og ekstraordinært stærk fiber, som kan modstå kemikalier, varme og slid.
Indhold: Aramidfibre

LYCRA®

Syntetisk elastomerfiber med egenskaber, der minder om dem i gummi. Meget strækbar og elastisk.
Indhold: Elastan (PU)

M-VENT

Et perforeret neoprenmateriale, der muliggør ventilation og giver en følelse af tørhed og varme.

POLYAMID

Syntetisk og holdbar letvægtsfiber, der også er kendt som nylon. Polyamidfibre er særdeles elastiske, meget lette at vaske og desuden hurtigttørrende.

POLYESTER

Meget anvendt fiber med høj holdbarhed og god slidstyrke. Materialer fremstillet af polyesterfiber er modstandsdygtige over for strækning og krympning og desuden meget lette at vaske.

POLYURETHAN

En almindelig termoplastisk polymer med stærke fibre, god slidstyrke og pillingmodstand. Tekstiler, der er lavet af polypropylen, er bløde, tørrer hurtigt og holder kroppen varm.

POLYPROPYLEN

En almindelig termoplastisk polymer med stærke fibre, god slidstyrke og pillingmodstand. Tekstiler, der er lavet af polypropylen, er bløde, tørrer hurtigt og holder kroppen varm.

SBR/NEOPREN

Et termisk og elastisk materiale med stødabsorberende egenskaber. Materialet er latexfrit, polstret og har en høj tæthed, der giver varme og øger blodgennemstrømningen. Meget holdbart og kan vaskes igen og igen uden at miste elasticitet.
Indhold: SBR (styren-butadien-gummi) og chloropren

SPACETEX®

SpaceTex® er et særligt tredimensionelt stof, der giver fremragende komfort og holdbarhed. Materialet har høj kompression og er også åndbart, hvilket gør det muligt at føre fugten væk fra huden.

SPANDEX

En syntetisk fiber, også kendt som elastan, med høj slidstyrke og strækbarhed. De elastiske funktioner giver en meget blød og glat følelse.
Indhold: Elastan (PU)

TECHNOGEL®

En unik polyuretan-baseret gel med høj stødabsorbering og fremragende holdbarhed. Den bløde, åndbare gel giver en fremragende komfort.

VELOUR

Et blødt, strikket stof, som er fremstillet af bomuld eller syntetiske fibre såsom polyester (PES) og polyamid. Let og modstandsdygtigt over for folder.