• Præmie kvalitet siden 1955
  • 3-5 dage levering

Kundeservice

BETALINGSMETODER

Rehband tilbyder forskellige betalingsmåder for at tilgodese dig.

 

PayPal-betaling

Rehband bruger PayPal til behandling af alle kredit- og betalingskort, og det er en af de mest sikre onlinebetalingsservices på markedet.

Vælg at betale ved hjælp af penge fra din PayPal-saldo eller via et kredit- eller betalingskort, som er tilknyttet din PayPal-konto. Når du vælger PayPal, omdirigeres du til PayPal. Hvis du allerede er PayPal-kunde, kan du logge ind på din konto og bekræfte din betaling. Hvis du er ny PayPal-bruger, kan du logge ind som gæst eller oprette en PayPal-konto. Hvis du vil læse mere om PayPals vilkår og betingelser, bedes du klikke  her.

Alle køb er linket til PayPals sikre betalingsserver, hvilket betyder, at oplysningerne kun benyttes af PayPal og ikke lagres i Rehband. Betalingen registreres direkte, og pengene reserveres fra din PayPal-konto. Betaling via PayPal er gratis. Når vi har modtaget betalingen, sendes din ordre. Se yderligere oplysninger om PayPals betalingssystem på PayPals  websted.

 

Betaling med Klarna-faktura

Hvis du får en faktura eller betaler for din ordre med et fastlagt antal månedlige afdrag, kan du gøre dette ved at vælge Klarna-faktura som din betalingsløsning. Du behøver ikke at uddele nogen kreditkortoplysninger, og du kan nemt gennemgå dit produkt, før du rent faktisk betaler for det. Hvis du vil have flere oplysninger og de fulde vilkår og betingelser for Klarnas service, skal du klikke her.