• Shoppe online!
  • 1-4 dage levering
Realiser dit fulde potentiale med Rehbands kompressionsudstyr.

Rehbands kompressionsudstyr er en af de mest avancerede former for kompression med gradueret støtte på markedet. Det enestående og højtydende stof, som er nøje udvalgt af et hold dedikerede tekstilingeniører, tilbyder dig maksimal åndbarhed, svedtransport og endda kompression over tid. Stoffet, som er elastisk i fire retninger, sørger for optimal pasform og målrettet kompression på hver muskelgruppe, hvilket giver toppræstationer.

Konstruktionen er skræddersyet til den ultimative anatomiske pasform og giver dig enestående komfort og ydeevne samt et flatterende kropsdesign med smart søm.

Rehbands kompressionsudstyr er baseret på en unik kombination af over 60 års erfaring fra udvikling af medicinske produkter og sportsprodukter og et tæt samarbejde med atleter i hele verden. Rehbands sportskomprimering er det bedste valg for dig før, under og efter din træning.
607106

QD Compression Socks

Rehbands strikkede kompressionssokker er det ideelle valg til genoptræning og øget ydeevne takket være den fremragende komfort og stabilitet: Gradueret kompression fra tå til knæ vil garantere komfort, fremskynde din genoptræning og give absolut indeslutning af muskler.

Sokkerne er udstyret med stabilitetszoner, der er anatomisk indrettet til at understøtte anklen og svangen. Med deres avancerede strikteknologi er de designet til ultimativ pasform og unik æstetik. Komfort er en vigtig egenskab for dette produkt, med sømløs tå, åndbart materiale og stødabsorberende sål.

På lager

349,50 kr (pr. par)

* Skal udfyldes

Material & Care

20% Elastan, 80% Polyamide

Manual & Size Guide

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: QD Compression Socks

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Quality