• Præmie kvalitet siden 1955
  • 3-5 dage levering

Forskning & Innovation

BESKYTTENDE KONCEPTER

STØTTEBIND OG BESKYTTELSE

Vores udvalg af støttebind og beskyttelse har til formål at omfatte enhver del af et aktivt liv. Fra sport til fritid. Fra professionelle til ambitiøse amatører. Uanset om du er ude på at forbedre din præstation, lindre smerte eller bare nyde livet, kan vores fulde sortiment af produkter hjælpe dig med at komme i mål.

BESKYTTELSE

I takt med, at vi presser os selv og sætter højere præstationsmål i vores træning, bliver kvaliteten, funktionaliteten og designet i vores udstyr mere og mere afgørende. Stødabsorbering. Holdbarhed. Komfort. Fleksibilitet. Rehband-beskyttelsesudstyret er udviklet i tæt samarbejde med nogle af verdens bedste atleter, så vi ikke kun lever op til dine forventninger, men også bliver ved med at løfte niveauet.

FUNKTIONEL BEKLÆDNING

Du ønsker at føle dig stærk. Øge din udholdenhed. Restituere. Skifte til et højere gear. Med vores funktionelle beklædning giver vi dig mulighed for at restituere og ilte din krop på en helt ny måde – ikke bare under træningen, men også før og efter. Termisk beklædning, som giver uovertruffen støtte og varme. Og unik, ægte kompressionstøj, der giver dig en helt ny dimension i dit aktive liv.