• Fri fragt over 499
  • 60 års viden
  • 1 års åbent køb

 

returnerer & bytter

På Rehband.dk er det let at vende tilbage! Læs vores fulde købsbetingelser her. Vi tilbyder fuld returret i 365 dage fra købsdagen på alle køb, hvilket giver dig chancen for at prøve din support, beskyttelse og tøj derhjemme i fred og ro.

Exempelbild

 

1 - Returner produktet

Kontakt os, enten via nedenstående formular eller via e-mail (info@rehband.dk), og lad os vide, at du ønsker at returnere (glem ikke at indtaste ordrenummer). Når du modtager returforsendelsesnotaen fra os, skal du indsætte den på pakken og sende den til os ved at efterlade pakken hos din nærmeste agent.

Exempelbild

 

2 - ikke kompliceret
noter

Du behøver ikke udfylde en note om, hvilke varer du har returneret, vi ved, hvilken ordre det er, og hvilke varer det er via din returforsendelsesnota, som er knyttet til din ordre.

 

Exempelbild

 

3 - Penge tilbage
hurtigt

Via Klarna kan du markere, at du har returneret en del eller hele din ordre. Hvis du har valgt at betale med faktura, kan du sætte din faktura på pause, indtil returneringen håndteres. Hvis du har betalt med kort eller bank, får du hurtig refusion via Klarna. Retur inden for Danmark koster 79 kr. Som fratrækkes ved tilbagebetaling via Klarna.

Når du køber tøj på Internettet generelt, er det dog godt at vide, hvilken størrelse du har, fordi der ikke er nogen mulighed for at prøve tøjet, før du køber det. Når det kommer til rehabiliteringsprodukter som albueunderlag og knæpuder, kan det være svært at vide, hvilken størrelse du er. Derfor har alle produktsider en størrelsesguide nederst på siden, som du kan følge, måle og se nøjagtigt, hvilken størrelse der passer dig. Men hvis det er den forkerte størrelse, farve eller produkt, kan du følge vores retur- og udvekslingsguide.

 

Kontakt os

 

Tack! Vi kontaktar dig inom kort