• Fri fragt over 499
  • 60 års viden
  • 1 års åbent køb

OM REHBAND

FÖR EN AKTIV LIVSSTIL, IDAG OCH IMORGON

Med 60 års knowhow, den ene fod i lægevidenskaben og den anden på sportspladsen ved vi, hvordan du realiserer dit fulde potentiale. Uanset hvor du gør dit yderste, eller hvor du stræber efter storhed, vil Rehband være der og støtte dig, både nu og i fremtiden.

Vi ved, at du ikke vil acceptere mindre end det bedste, når det kommer til dine livsvalg. Med Rehband behøver du aldrig at være i tvivl. Vores patenterede produkter er underbygget af omfattende forskning, og du kan forvente det bedste inden for kvalitet, funktionalitet og design i alle vores produkter. Derfor er Rehband et elsket mærke, som nyder tillid fra atleter i de fleste sportsgrene og på alle niveauer, i over 50 lande på verdensplan.

Vi holder aldrig op med at arbejde for at vinde din tillid. Derfor har vi et dedikeret forsknings- og udviklingsteam, tekstilingeniører, en helejet produktionskæde med europæiske fabrikker og en løbende udvikling i samarbejde med nogle af verdens bedste atleter.

Ligesom dig elsker vi en aktiv livsstil, og ligesom dig ønsker vi at være i konstant bevægelse. Ved at stole på Rehband kan du realisere dit fulde potentiale, både nu og i fremtiden.


• 60 års forskning og udvikling
• Tradition for lægevidenskab
• Produktudvikling med topatleter
• Egne fabrikker i Europa
• Svensk design
• Fås i over 50 lande på verdensplan

 

 

BESKYTTENDE KONCEPTER

 

STØTTEBIND OG BESKYTTELSE

Vores udvalg af støttebind og beskyttelse har til formål at omfatte enhver del af et aktivt liv. Fra sport til fritid. Fra professionelle til ambitiøse amatører. Uanset om du er ude på at forbedre din præstation, lindre smerte eller bare nyde livet, kan vores fulde sortiment af produkter hjælpe dig med at komme i mål.

BESKYTTELSE

I takt med, at vi presser os selv og sætter højere præstationsmål i vores træning, bliver kvaliteten, funktionaliteten og designet i vores udstyr mere og mere afgørende. Stødabsorbering. Holdbarhed. Komfort. Fleksibilitet. Rehband-beskyttelsesudstyret er udviklet i tæt samarbejde med nogle af verdens bedste atleter, så vi ikke kun lever op til dine forventninger, men også bliver ved med at løfte niveauet.


FUNKTIONEL BEKLÆDNING

Du ønsker at føle dig stærk. Øge din udholdenhed. Restituere. Skifte til et højere gear. Med vores funktionelle beklædning giver vi dig mulighed for at restituere og ilte din krop på en helt ny måde – ikke bare under træningen, men også før og efter. Termisk beklædning, som giver uovertruffen støtte og varme. Og unik, ægte kompressionstøj, der giver dig en helt ny dimension i dit aktive liv.